Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία συρμάτινων ειδών κουζίνας και μπάνιου καθώς και ειδικών συρμάτινων εφαρμογών από το 1985. Κατασκευάζουμε τα είδη μας χρησιμοποιώντας ποιοτικές πρώτες ύλες τις οποίες είτε προμηθευόμαστε από την εγχώρια αγορά ή εισάγοντας απευθείας ή και μέσω αποκλειστικών αντιπροσώπων από τις χώρες Γερμανία, Ιταλία, Ουκρανία, Ταϊβάν και Ινδία.

Η παραγωγική μας διαδικασία είναι κατά το μεγαλύτερο δυνατό βαθμό καθετοποιημένη προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να ελέγξουμε και να διατηρήσουμε το μέγιστο επίπεδο ποιότητας στα είδη που παράγουμε. Η έμφαση και η εμμονή μας στην ποιότητα, στην συνέπεια και στον επαγγελματισμό είναι η αρχή μας και προσπαθούμε συνεχώς να την ενισχύουμε και να την εφαρμόζουμε σε όλες μας τις συνεργασίες, τόσο με τους πελάτες όσο & με τους προμηθευτές μας.

Η εξυπηρέτηση των πελατών μας γίνεται όσο το δυνατόν αμεσότερα και τα προϊόντα μας δίνουν στον επαγγελματία τη σιγουριά που χρειάζεται και το υλικό που θα του παρέχει το βέλτιστο αποτέλεσμα στις εργασίες του. Είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την ποιότητα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας με σκοπό το καλύτερο αποτέλεσμα για τους συνεργάτες μας. 


© 2010 OSCAR. All Rights reserved.
Email: info@kitchen-accessories.gr